Plain Cream Cake

ΥΛΙΚΑ

1kg PLAIN CREAM CAKE
360γρ Αυγά
360γρ SOL
220γρ Νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί για 5 λεπτά με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

Ψήνουμε στους 170-175*C για 35-40 λεπτά περίπου.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ MUFFINS

Η ίδια συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή Muffins. Στην περίπτωση αυτή, ψήνουμε στους 180οC για 5’ και στους 170οC για άλλα 25-30’.

Προϊόντα σε Χρήση
Sol

Sol