Rure Tradition Μαργαρίνης

Rure Tradition Μαργαρίνης

Rure Tradition Μαργαρίνης

ΥΛΙΚΑ

1000γρ RURE TRADITION
400γρ IDEALLE CAKE
330γρ Νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Λιώνουμε το μαργαρινοβούτυρο. Προσθέτουμε όλα τα υλικά και το λιωμένο μαργαρινοβούτυρο και τα αναμιγνύουμε για 5 λεπτά με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα καλά.

Ψήνουμε στους 175*C για 35-40 λεπτά.

Προϊόντα σε Χρήση
Rure Tradition

Rure Tradition

Ideale in Pasticceria Cake

Ideale in Pasticceria Cake