Plain Cream Cake
ΥΛΙΚΑ
1kg PLAIN CREAM CAKE
360gr Αυγά
360gr SOL Ηλιέλαιο
220gr Νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί για 5 λεπτά με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Ψήνουμε στους 170-175°C για 35-40 λεπτά περίπου.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ MUFFINS
Η ίδια συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή Muffins. Στην περίπτωση αυτή, ψήνουμε στους 180°C για 5 λεπτά και στους 170°C για άλλα 25-30 λεπτά.
Προϊόντα σε Χρήση