Οκτάσπορο Κουλούρι Θεσσαλονίκης

Οκτάσπορο Κουλούρι Θεσσαλονίκης

Οκτάσπορο Κουλούρι

ΥΛΙΚΑ

500γρ (33,3%) ΟΚΤΑΣΠΟΡΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ
1kg (66,7%) Αλεύρι Σίτου 70% Δυνατό
800γρ (53,3%) Νερό
120γρ (8%) Ζάχαρη
30γρ (2%) ΦΡΕΣΚΟ ή SOL
30γρ (2%) MALZIN HELL
5γρ (0,3%) Αλάτι
45γρ (3%) Μαγιά

Διακόσμηση: DECOR MIX

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ζυμωτήριο για 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6 λεπτά στην γρήγορη.

Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 30 λεπτά. Έπειτα κόβουμε σε τεμάχια των 80γρ και πλάθουμε σε στρογγυλά κουλούρια.

Βουτάμε σε νερό και στη συνέχεια στο DECOR MIX.

Στοφάρουμε για 30 λεπτά.

Ψήνουμε στους 210°C για περίπου 15 – 18 λεπτά με λίγο ατμό.

Προϊόντα σε Χρήση
Malzin Hell

Malzin Hell

Sol

Sol

Φρεσκό

Φρεσκό

Décor Mix

Décor Mix

Οκτάσπορο Χωριάτικο

Οκτάσπορο Χωριάτικο