Οκτάσπορο Combicorn Ψωμί
ΥΛΙΚΑ
2kg (33,3%) COMBICORN
4kg (66,7%) Αλεύρι 55% άσπρο
120gr (2%) Μαγιά
120gr (2%) Αλάτι
60gr (1%) Olympial Super Plus
3,6kg (60%) Νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ζυμωτήριο για 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6 λεπτά στην γρήγορη.
Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 28°C. Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 20 λεπτά. Έπειτα κόβουμε σε επιθυμητό βάρος και σχήμα.
Στοφάρουμε για 30 λεπτά.
Ψήνουμε στους 210-220°C με ατμό.
Προϊόντα σε Χρήση