Plain Cream Cake

ΥΛΙΚΑ

1kg PLAIN CREAM CAKE
360gr Αυγά
360gr SOL Ηλιέλαιο
220gr Νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί για 5 λεπτά με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

Ψήνουμε στους 170-175°C για 35-40 λεπτά περίπου.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ MUFFINS

Η ίδια συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή Muffins. Στην περίπτωση αυτή, ψήνουμε στους 180°C για 5 λεπτά και στους 170°C για άλλα 25-30 λεπτά.

Προϊόντα σε Χρήση
Sol

Sol

Plain Cream Cake

Plain Cream Cake