Ψωμί Βρώμης με Μέλι

Ψωμί Βρώμης με Μέλι

Ψωμί Βρώμης με Μέλι

ΥΛΙΚΑ

4kg (40%) Μίγμα Βρώμης
6kg (60%) Αλεύρι Σίτου 70% Δυνατό
6kg (60%) Νερό
500γρ (5%) Μέλι
200γρ (2%) Αλάτι
180γρ (1,8%) Μαγιά

Προαιρετικά:

100γρ (1%) Olympial Super Plus

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ζυμωτήριο για 12 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 3 λεπτά στην γρήγορη.

Η θερμοκρασία ζύμης πρέπει να είναι 26-28°C.

Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 30 λεπτά. Έπειτα κόβουμε στο επιθυμητό βάρος.

Στοφάρουμε για 50 λεπτά.

Προθερμένουμε τον φούρνο στους 250°C με ατμό. Ψήνουμε για περίπου 30-35 λεπτά και μετά από 5 λεπτά μειώνουμε στους 200°C.

Προϊόντα σε Χρήση
Olympial Super Plus

Olympial Super Plus

Μίγμα Βρώμης

Μίγμα Βρώμης