Κουλούρι Θεσσαλονίκης με Βρώμη & Cranberry
ΥΛΙΚΑ
500γρ (33,3%) Μίγμα Βρώμης
1Kg (66,7%) Αλεύρι Σίτου 70% Δυνατό
100γρ (6,7%) Ζάχαρη
50γρ (3,3%) Μέλι
20γρ (1,3%) Malzin Hell Υγρή Βύνη
45γρ (3%) Μαγιά
30γρ (2%) Αλάτι
30γρ (2%) Φρεσκό
30γρ (2%) Ηλιέλαιο SOL
800γρ (53,3%) Νερό
Cranberry 10-15% του μίγματος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε για 4′ στην αργή ταχύτητα και μετά 6′ στη γρήγορη.
Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 30 λεπτά.
Κόβουμε τη ζύμη σε τεμάχια των 80 g και πλάθουμε σε στρογγυλά κουλούρια.
Στολίζουμε με το Μίγμα Βρώμης.
Στοφάρουμε για 30 λεπτά.
Ψήνουμε στους 200°C για περίπου 17 – 20 λεπτά.
Προϊόντα σε Χρήση