Κουλούρι Θεσσαλονίκης με Βρώμη & Cranberry

Κουλούρι Θεσσαλονίκης με Βρώμη & Cranberry

Κουλούρι Θεσσαλονίκης με Βρώμη & Cranberry

ΥΛΙΚΑ

500γρ (33,3%) Μίγμα Βρώμης
1Kg (66,7%) Αλεύρι Σίτου 70% Δυνατό
100γρ (6,7%) Ζάχαρη
50γρ (3,3%) Μέλι
20γρ (1,3%) Malzin Hell Υγρή Βύνη
45γρ (3%) Μαγιά
30γρ (2%) Αλάτι
30γρ (2%) Φρεσκό
30γρ (2%) Ηλιέλαιο SOL
800γρ (53,3%) Νερό
Cranberry 10-15% του μίγματος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζυμώνουμε για 4′ στην αργή ταχύτητα και μετά 6′ στη γρήγορη.

Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 30 λεπτά.

Κόβουμε τη ζύμη σε τεμάχια των 80 g και πλάθουμε σε στρογγυλά κουλούρια.

Στολίζουμε με το Μίγμα Βρώμης.

Στοφάρουμε για 30 λεπτά.

Ψήνουμε στους 200°C για περίπου 17 – 20 λεπτά.

Προϊόντα σε Χρήση
Μίγμα Βρώμης

Μίγμα Βρώμης

Φρεσκό

Φρεσκό

Malzin Hell

Malzin Hell

Sol

Sol