Ψωμί Βρώμης με Μέλι
ΥΛΙΚΑ
4kg (40%) Μίγμα Βρώμης
6kg (60%) Αλεύρι Σίτου 70% Δυνατό
6kg (60%) Νερό
500gr (5%) Μέλι
200gr (2%) Αλάτι
180gr (1,8%) Μαγιά
Προαιρετικά:
100gr (1%) Olympial Super Plus
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ζυμωτήριο για 12 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 3 λεπτά στην γρήγορη.
Η θερμοκρασία ζύμης πρέπει να είναι 26-28°C.
Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 30 λεπτά. Έπειτα κόβουμε στο επιθυμητό βάρος.
Στοφάρουμε για 50 λεπτά.
Προθερμένουμε τον φούρνο στους 250°C με ατμό. Ψήνουμε για περίπου 30-35 λεπτά και μετά από 5 λεπτά μειώνουμε στους 200°C.
Προϊόντα σε Χρήση