Video
Panini Grille με Sauce Ξινομυζήθρας
ΥΛΙΚΑ
Panini Grille
100gr. στρογγυλό μοσχάρι
Ρόκα
φέτες αγγούρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αποψύχουμε το ψωμάκι για 20-30’, ψήνουμε προαιρετικά στους 200ºC για 2-3’. Ψήνουμε στο φούρνο το μοσχάρι στους 170ºC για 12’ ή στο τηγάνι για 6’ την κάθε πλευρά του κρέατος.
Προσθέτουμε αλάτι & πιπέρι στο τέλος του ψησίματος.
Κόβουμε το ψημένο μοσχάρι σε λεπτές φέτες των 20gr. Eναλλακτικά βάζετε καπνιστή μπριζόλα ή καπνιστό κοτόπουλο.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά στο sandwich και σερβίρουμε.
Υλικά για τη sauce
ΥΛΙΚΑ
120gr. ξυνομυζήθρα
2 φέτες αβοκάντο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Aναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο multi για 2-3’
Προϊόντα σε Χρήση