Panini Grille με Sauce Ξινομυζήθρας

Panini Grille με Sauce Ξινομυζήθρας

Video
Panini Grille με Sauce Ξινομυζήθρας

ΥΛΙΚΑ

Panini Grille
100gr. στρογγυλό μοσχάρι
Ρόκα
φέτες αγγούρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αποψύχουμε το ψωμάκι για 20-30’, ψήνουμε προαιρετικά στους 200ºC για 2-3’. Ψήνουμε στο φούρνο το μοσχάρι στους 170ºC για 12’ ή στο τηγάνι για 6’ την κάθε πλευρά του κρέατος.

Προσθέτουμε αλάτι & πιπέρι στο τέλος του ψησίματος.

Κόβουμε το ψημένο μοσχάρι σε λεπτές φέτες των 20gr. Eναλλακτικά βάζετε καπνιστή μπριζόλα ή καπνιστό κοτόπουλο.

Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά στο sandwich και σερβίρουμε.

Υλικά για τη sauce

ΥΛΙΚΑ

120gr. ξυνομυζήθρα
2 φέτες αβοκάντο
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Aναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο multi για 2-3’

Προϊόντα σε Χρήση
Panini Grille 125gr

Panini Grille 125gr