Κρουασάν με γέμιση σοκολάτα και Κρουασάν με γέμιση βύσσινο

Κρουασάν με γέμιση σοκολάτα και Κρουασάν με γέμιση βύσσινο

Video
Κρουασάν με γέμιση σοκολάτα και Κρουασάν με γέμιση βύσσινο

ΥΛΙΚΑ

Κρουασάν βουτύρου προστοφαρισμένο, κωδικός 10236471
Κρουασάν μαργαρίνης προστοφαρισμένο, κωδικός 10234354
Noccio Extra Πραλίνα, κωδικός 4007
Βύσσινο, κωδικός 3822
ISA MOUSSELINE κρύα κρέμα ζαχαροπλαστικής, κωδικός 4077
Codineige άνυδρη ζάχαρη, κωδικός 4012

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αποψύχουμε τα κρουασάν για 30’, ψήνουμε στους 170-180ºC για 18-20’.

Φτιάχουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής. Γεμίζουμε το Κρουασάν με την κρέμα, προσθέτουμε προαιρετικά βύσσινο, πασπαλίζουμε με ζάχαρη και σερβίρουμε.

Εναλλακτικά γεμίζουμε το Κρουασάν με πραλίνα.

Υλικά για την κρέμα ISA MOUSSELINΕ

ΥΛΙΚΑ

1kg νερό
700gr ISA MOUSSELINΕ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Aνακατεύουμε λίγα λεπτά στην αργή, 2-3’ στη γρήγορη με το σύρμα