Video
Κρουασάν με γέμιση σοκολάτα και Κρουασάν με γέμιση βύσσινο
ΥΛΙΚΑ
Κρουασάν βουτύρου προστοφαρισμένο, κωδικός 10236471
Κρουασάν μαργαρίνης προστοφαρισμένο, κωδικός 10234354
Noccio Extra Πραλίνα, κωδικός 4007
Βύσσινο, κωδικός 3822
ISA MOUSSELINE κρύα κρέμα ζαχαροπλαστικής, κωδικός 4077
Codineige άνυδρη ζάχαρη, κωδικός 4012
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αποψύχουμε τα κρουασάν για 30’, ψήνουμε στους 170-180ºC για 18-20’.
Φτιάχουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής. Γεμίζουμε το Κρουασάν με την κρέμα, προσθέτουμε προαιρετικά βύσσινο, πασπαλίζουμε με ζάχαρη και σερβίρουμε.
Εναλλακτικά γεμίζουμε το Κρουασάν με πραλίνα.
Υλικά για την κρέμα ISA MOUSSELINΕ
ΥΛΙΚΑ
1kg νερό
700gr ISA MOUSSELINΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Aνακατεύουμε λίγα λεπτά στην αργή, 2-3’ στη γρήγορη με το σύρμα