Pane Luciane Foccacia
ΥΛΙΚΑ
1kg (20%) PANE LUCIANE
2kg (40%) Αλεύρι Σίτου 70% Δυνατό
2kg (40%) Αλεύρι Κίτρτινο Ψιλό
100gr (2%) Μαγιά
3,8kg (76%) Νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί με 3,5kg νερό σε ζυμωτήριο για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 10 λεπτά στην γρήγορη.
Σταδιακά προσθέτουμε, στην γρήγορη ταχύτητα, τα υπόλοιπα 300gr νερό.
Όταν απορροφήσει όλο το νερό, αφαιρούμε από το ζυμωτήριο με λάδι.
Τοποθετούμε σε λαδωμένες λαμαρίνες και τρυπάμε.
Θερμοκρασία ζύμης: 25-26°C
Στοφάρουμε για 25 λεπτά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C με ατμό.
Χρόνος ψησίματος: 30-35 λεπτά με λίγο ατμό.
Προϊόντα σε Χρήση