Brioche Mix Ψωμάκια
ΥΛΙΚΑ
2kg Brioche Mix Μίγμα, κωδικός 1813
200 g Ideale Cake
60 – 80 g Μαγιά
200 g Αυγά
900 g Νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά σε ζυμωτήριο 3’ στην αργή ταχύτητα και 6’ στη γρήγορη ταχύτητα./Mix all the ingredients at the mixer for 3’ at slow speed and for 6’ at high speed.
Θερμοκρασία ζύμης 25oC./ Keep the dough at 25oC
Ξεκουράζουμε για 15’./Rest the dough for 15’
Κόβουμε σε επιθυμητό βάρος και σχήμα./ Cut at desirable shape.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220οC. /Preheat the oven at 220οC.
Ψήνουμε για περίπου 15’ ανάλογα με το βάρος./Bake for 15’ depending the shape.