American Soft Cookies Σοκολάτα

American Soft Cookies Σοκολάτα

American Soft Cookies Σοκολάτα

ΥΛΙΚΑ

1kg AMERICAN COOKIE
310gr IDEALE CAKE
140gr Αυγά

40gr Κακάο σε σκόνη
220gr DARK CHOCOLATE CHUNKS

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Προσθέτουμε τα chunks και ανακατεύουμε. Πλάθουμε τη ζύμη σε ένα μεγάλο μπαστούνι με διάμετρο περίπου 4,5cm και το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να σκληρύνει.

Κόβουμε σε κομμάτια των 2,5cm (περίπου 55gr) και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα με διαστήματα διότι θα απλώσουν κατά το ψήσιμο.

Ψήνουμε στους 190°C για 11 λεπτά περίπου σε ταμπάνι ή στους 170°C για 9 λεπτά σε αερόθερμο φούρνο. Μετά το ψήσιμο τα cookies πρέπει να είναι μαλακά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν, να σταθεροποιηθούν και μετά τα βγάζουμε από την λαμαρίνα.

Προϊόντα σε Χρήση
American Soft Cookie

American Soft Cookie

Ideale in Pasticceria Cake

Ideale in Pasticceria Cake

Dark Chocolate Chunks

Dark Chocolate Chunks