American Soft Cookies Βανίλια

American Soft Cookies Βανίλια

American Soft Cookies Βανίλιας

ΥΛΙΚΑ

1000γρ AMERICAN COOKIE
300γρ IDEALE CAKE
100γρ Αυγά
220γρ MILK CHOCOLATE CHUNKS

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα καλά. Προσθέτουμε τα chunks και ανακατεύουμε. Πλάθουμε τη ζύμη σε ένα μεγάλο μπαστούνι με διάμετρο περίπου 4,5cm και το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να σκληρύνει.

Κόβουμε σε κομμάτια των 2,5cm (περίπου 55γρ) και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα με διαστήματα διότι θα απλώσουν κατά το ψήσιμο.

Ψήνουμε στους 190°C για 11 λεπτά περίπου σε ταμπάνι ή στους 170°C για 9 λεπτά σε αερόθερμο φούρνο. Μετά το ψήσιμο τα cookies πρέπει να είναι μαλακά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν, να σταθεροποιηθούν και μετά τα βγάζουμε από την λαμαρίνα.

Προϊόντα σε Χρήση
Ideale in Pasticceria Cake

Ideale in Pasticceria Cake