Τρουφάκια με Croquant

Τρουφάκια με Croquant

Τρουφάκια με Croquant

ΥΛΙΚΑ

Μίγμα Σοκολάτας

100gr SOL Ηλιέλαιο
300gr Σοκολάτα 64% ή Λευκή Σοκολάτα ή Γάλακτος

 

Γέμιση

400gr Έτοιμο μίγμα σοκολάτας
400gr Παντεσπάνι σε τρίμμα

2kg Croquant της αρεσκείας σας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Μίγμα Σοκολάτας

Λιώνουμε την σοκολάτα σε Μπεν-Μαρί ή σε μικροκύματα και ενσωματώνουμε το λάδι μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

 

Γέμιση

Ανακατεύουμε το τρίμμα παντεσπάνι με το μίγμα σοκολάτας. Έπειτα, ρίχνουμε το CROQUANT της αρεσκείας μας και ανακατεύουμε καλά να γίνει μια ομοιογενής μάζα.

Τοποθετούμε το μίγμα στο ψυγείο για 2 ώρες. Μετά, πλάθουμε σε μπαλάκια.

Τοποθετούμε πάλι στην κατάψυξη ή στο ψυγείο. Μόλις παγώσουν τα επικαλύπτουμε με σοκολάτα λιωμένη (άστρωτη).

Τέλος, ρολάρουμε τις μπάλες μέσα στα υλικά επικάλυψης της αρεσκείας μας (τριμμένο μπισκότο, τρούφα, ινδική καρύδα, κά.).

Προϊόντα σε Χρήση
Pralin Croquant

Pralin Croquant

Croquant Passion Temptation

Croquant Passion Temptation

Croquant Pistache

Croquant Pistache

Croquant Blanc

Croquant Blanc