Οκτάσπορο Ψωμί με Ζέα
ΥΛΙΚΑ
2,50kg (50%) ΟΚΤΑΣΠΟΡΟ ΜΕ ΖΕΑ
2,50kg (50%) Αλεύρι Σίτου 70%
3,50kg (70%) Νερό
100gr (2%) Μαγιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ζυμωτήριο για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6 λεπτά στην γρήγορη.
Θερμοκρασία ζύμης στους 26-27°C.
Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 20 λεπτά. Έπειτα κόβουμε σε κομμάτια 350gr.
Προθερμένουμε τον φούρνο στους 210°C με ατμό. Ψήνουμε για 35-40 λεπτά με λίγο ατμό. Στα τελευταία 5 λεπτά ανοίγουμε τα τάμπερ.
Προϊόντα σε Χρήση