Οκτάσπορο Ψωμί με Ζέα

Οκτάσπορο Ψωμί με Ζέα

Οκτάσπορο Ψωμί με Ζέα

ΥΛΙΚΑ

2,50kg (50%) ΟΚΤΑΣΠΟΡΟ ΜΕ ΖΕΑ
2,50kg (50%) Αλεύρι Σίτου 70%
3,50kg (70%) Νερό
100gr (2%) Μαγιά

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ζυμωτήριο για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6 λεπτά στην γρήγορη.

Θερμοκρασία ζύμης στους 26-27°C.

Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 20 λεπτά. Έπειτα κόβουμε σε κομμάτια 350gr.

Προθερμένουμε τον φούρνο στους 210°C με ατμό. Ψήνουμε για 35-40 λεπτά με λίγο ατμό. Στα τελευταία 5 λεπτά ανοίγουμε τα τάμπερ.

Προϊόντα σε Χρήση
Οκτάσπορο με Δίκοκκο Σιτάρι (ΖΕΑ)

Οκτάσπορο με Δίκοκκο Σιτάρι (ΖΕΑ)