Οκτάσπορο με Ζέα Ψωμί Σίκαλης

Οκτάσπορο με Ζέα Ψωμί Σίκαλης

Οκτάσπορο με Ζέα Ψωμί Σίκαλης

ΥΛΙΚΑ

5kg (50%) ΟΚΤΑΣΠΟΡΟ ΜΕ ΖΕΑ
5kg (50%) Αλεύρι Σίκαλης
250γρ (2,5%) DIA PASTEN MALZAUER
150γρ (1,5%) Μαγιά
6,50 – 7,00kg (65-70%) Νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ζυμωτήριο για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6 λεπτά στην γρήγορη.

Θερμοκρασία ζύμης στους 26- 27°C.

Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 20 λεπτά. Έπειτα κόβουμε σε κομμάτια 350γρ.

Προθερμένουμε τον φούρνο στους 210°C με ατμό. Ψήνουμε για 30-35 λεπτά με λίγο ατμό. Στα τελευταία 5 λεπτά ανοίγουμε τα τάμπερ.

Προϊόντα σε Χρήση
Dia Pasten Malzsauer

Dia Pasten Malzsauer

Οκτάσπορο με Δίκοκκο Σιτάρι (ΖΕΑ)

Οκτάσπορο με Δίκοκκο Σιτάρι (ΖΕΑ)