Ζέα & Όλυρα Ψωμί
ΥΛΙΚΑ
2,5kg (50%) Ζέα & Όλυρα Μίγμα
2,5kg (50%) Αλεύρι Σίτου 70% Δυνατό
100gr (2%) Μαγιά
3,5kg (70%) Νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά σε ζυμωτήριο 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 2 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Θερμοκρασία ζύμης 26-27°C.
Ξεκουράζουμε για 20 λεπτά.
Τεμαχισμός ζύμης: 350gr
Στοφάρουμε για 30 λεπτά.
Διακοσμούμε με αλεύρι.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 210-220°C με ατμό, και ψήνουμε για 30 λεπτά με λίγο ατμό.
Ανοίγουμε το τάμπερ στα τελευταία 5 λεπτά.
Προϊόντα σε Χρήση