Καμπαγιού Ψωμί με Pane Rustic
ΥΛΙΚΑ
600gr (30%) PANE RUSTIC
1,4kg (70%) Αλεύρι 55% άσπρο
40gr (2%) Μαγιά
40gr (2%) Αλάτι
20gr (1%) Olympial Super Plus
1,3kg (65%) Νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ζυμωτήριο για 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 4 λεπτά στην γρήγορη.
Θερμοκρασία ζύμης: 26-28°C
Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 20 λεπτά. Έπειτα κόβουμε σε επιθυμητό βάρος και σχήμα.
Στοφάρουμε για 30 λεπτά.
Ψήνουμε στους 210-220°C, με ατμό.
Προϊόντα σε Χρήση