Καμπαγιού Ψωμί με Pane Rustic

Καμπαγιού Ψωμί με Pane Rustic

Καμπαγιού Ψωμί με Pane Rustic

ΥΛΙΚΑ

600gr (30%) PANE RUSTIC
1,4kg (70%) Αλεύρι 55% άσπρο
40gr (2%) Μαγιά
40gr (2%) Αλάτι
20gr (1%) Olympial Super Plus
1,3kg (65%) Νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ζυμωτήριο για 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 4 λεπτά στην γρήγορη.

Θερμοκρασία ζύμης: 26-28°C

Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 20 λεπτά. Έπειτα κόβουμε σε επιθυμητό βάρος και σχήμα.

Στοφάρουμε για 30 λεπτά.

Ψήνουμε στους 210-220°C, με ατμό.

Προϊόντα σε Χρήση
Pane Rustic

Pane Rustic

Olympial Super Plus

Olympial Super Plus