Mais Mix Ψωμί
ΥΛΙΚΑ
3,5kg (35%) Mais Mix Μίγμα
6,5kg (65%) Αλεύρι Σίτου
200gr (2%) Μαγιά
200gr (2%) Αλάτι
5kg (50%) Νερό
1kg (10%) Ξυνάδι Αρτοποιίας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ζυμωτήριο για 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 3 λεπτά στην γρήγορη.
Θερμοκρασία ζύμης: 25-26°C
Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 20 λεπτά και έπειτα, κόβουμε σε επιθυμητό βάρος και σχήμα.
Στοφάρουμε για 40 λεπτά.
Διακόσμηση: Με το ίδιο μίγμα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C με ατμό.
Ψήνουμε για 30 λεπτά με λίγο ατμό.
Προϊόντα σε Χρήση