Ζέα & Όλυρα Ψωμί

Ζέα & Όλυρα Ψωμί

Ζέα & Όλυρα Ψωμί

ΥΛΙΚΑ

2,5kg (50%) Ζέα & Όλυρα Μίγμα
2,5kg (50%) Αλεύρι Σίτου 70% Δυνατό
100gr (2%) Μαγιά
3,5kg (70%) Νερό

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά σε ζυμωτήριο 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 2 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

Θερμοκρασία ζύμης 26-27°C.

Ξεκουράζουμε για 20 λεπτά.

Τεμαχισμός ζύμης: 350gr

Στοφάρουμε για 30 λεπτά.

Διακοσμούμε με αλεύρι.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 210-220°C με ατμό, και ψήνουμε για 30 λεπτά με λίγο ατμό.

Ανοίγουμε το τάμπερ στα τελευταία 5 λεπτά.

Προϊόντα σε Χρήση
Ζέα & Όλυρα

Ζέα & Όλυρα