Κουλούρι Θεσσαλονίκης με Βρώμη & Cranberry
ΥΛΙΚΑ
500gr (33,3%) Μίγμα Βρώμης
1Kg (66,7%) Αλεύρι Σίτου 70% Δυνατό
100gr (6,7%) Ζάχαρη
50gr (3,3%) Μέλι
20gr (1,3%) Malzin Hell Υγρή Βύνη
45gr (3%) Μαγιά
30gr (2%) Αλάτι
30gr (2%) Φρεσκό
30gr (2%) Ηλιέλαιο SOL
800gr (53,3%) Νερό
Cranberry 10-15% του μίγματος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε για 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και μετά 6 λεπτά στη γρήγορη.
Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 30 λεπτά.
Κόβουμε τη ζύμη σε τεμάχια των 80gr και πλάθουμε σε στρογγυλά κουλούρια.
Στολίζουμε με το Μίγμα Βρώμης.
Στοφάρουμε για 30 λεπτά.
Ψήνουμε στους 200°C για περίπου 17 – 20 λεπτά.
Προϊόντα σε Χρήση