Κέικ Μαργαρίνης Rure Tradition

Κέικ Μαργαρίνης Rure Tradition

Κέικ Μαργαρίνης Rure Tradition

ΥΛΙΚΑ

1kg RURE TRADITION
400gr IDEALLE CAKE
330gr Νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Λιώνουμε το μαργαρινοβούτυρο. Προσθέτουμε όλα τα υλικά και το λιωμένο μαργαρινοβούτυρο και τα αναμιγνύουμε για 5 λεπτά με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

Ψήνουμε στους 175°C για 35-40 λεπτά.

Προϊόντα σε Χρήση
Rure Tradition

Rure Tradition

Ideale in Pasticceria Cake

Ideale in Pasticceria Cake