ΥΛΙΚΑ
Crumble Αμυγδάλου
110gr Αλεύρι Ζαχ/κής
110gr Καστανή Ζάχαρη
110gr Πούδρα Αμυγδάλου
110gr ΦΡΕΣΚΟ μαργαρίνη
Γεύση Καραμέλα
1,05kg CARAMEL GELDUE (5549)
Κρέμα Ζαχ/κής
240gr MEISTER VANILLEKREM VEGAN
600gr Νερό
Κρέμα Μπανάνας
780gr Έτοιμη κρέμα MEISTER VANILLEKREM VEGAN
110gr Γεύση Μπανάνα GELDUE (5520)
520gr PATI VEGAN σε Σαντιγί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Συνταγή για 21 μπολ (διαμέτρου 5,5cm και ύψους 7cm).
Crumble Αμυγδάλου
Βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και την πούδρα να ανακατευτούν όλα μαζί στο μίξερ με το φτερό και μετά προσθέτουμε τη μαργαρίνη. Χτυπάμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Κρυώνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 2-3 ώρες, σκεπασμένη με μεμβράνη. Τρίβουμε τη ζύμη σε μια λαμαρίνα και ψήνουμε στους 170°C για 25-30 λεπτά.
Κρέμα Ζαχ/κής
Αναμιγνύουμε τα υλικά μαζί και τα χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Κρέμα Μπανάνας
Προσθέτουμε τη γεύση μπανάνα στην έτοιμη κρέμα ζαχ/κής και έπειτα την σαντιγί σε δύο φάσεις.
Μοντάρισμα
Στρώνουμε 30-35gr μίγμα crumble στη βάση κάθε μπολ διαμέτρου 5,5cm και ύψους 7cm. Από πάνω, προσθέτουμε μια στρώση 20-25gr CARAMEL GELDUE.
Έπειτα, βάζουμε 35gr κρέμα μπανάνας και 3-4 φέτες μπανάνα.
Βάζουμε μια στρώση 20-25gr CARAMEL GELDUE. Κλείνουμε με ακόμη 35gr κρέμα μπανάνας.
Διακοσμούμε με τριμμένη σοκολάτα ή με άνυδρο κακάο.