American Soft Cookies Βανίλια

American Soft Cookies Βανίλια

American Soft Cookies Βανίλια

ΥΛΙΚΑ

1kg AMERICAN COOKIE
300gr IDEALE CAKE
100gr Αυγά
220gr MILK CHOCOLATE CHUNKS

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Προσθέτουμε τα chunks και ανακατεύουμε. Πλάθουμε τη ζύμη σε ένα μεγάλο μπαστούνι με διάμετρο περίπου 4,5cm και το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να σκληρύνει.

Κόβουμε σε κομμάτια των 2,5cm (περίπου 55gr) και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα με διαστήματα διότι θα απλώσουν κατά το ψήσιμο.

Ψήνουμε στους 190°C για 11 λεπτά περίπου σε ταμπάνι ή στους 170°C για 9 λεπτά σε αερόθερμο φούρνο. Μετά το ψήσιμο τα cookies πρέπει να είναι μαλακά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν, να σταθεροποιηθούν και μετά τα βγάζουμε από την λαμαρίνα.

Προϊόντα σε Χρήση
American Soft Cookie

American Soft Cookie

Ideale in Pasticceria Cake

Ideale in Pasticceria Cake

Milk Chocolate Chunks

Milk Chocolate Chunks