Original American Cake Σοκολάτα
ΥΛΙΚΑ
1kg ORIGINAL AMERICAN ΣΟΚΟΛΑΤΑ
370gr Αυγά
350gr SOL Ηλιέλαιο
216gr Νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί για 5 λεπτά με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Ψήνουμε στους 170-175°C για 35-40 λεπτά περίπου.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ MUFFINS & CUP-CAKES
Η ίδια συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή Muffins & Cup Cakes.
Στην περίπτωση αυτή, ψήνουμε τα Muffins στους 180°C για 5 λεπτά και για άλλα 15 λεπτά στους 170°C.
Για τα Cup Cakes, ψήνουμε στους 150°C για 15-20 λεπτά περίπου.
Προϊόντα σε Χρήση