Extra Moist Cake Βανίλια

Extra Moist Cake Βανίλια

Extra Moist Cake Βανίλια

ΥΛΙΚΑ

1kg EXTRA MOIST PLAIN CAKE
350gr Αυγά
300gr SOL Ηλιέλαιο
280gr Νερό

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί για 5 λεπτά με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

Ψήνουμε στους 175°C για 35-40 λεπτά περίπου.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ MUFFINS

Η ίδια συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή Muffins. Στην περίπτωση αυτή, ψήνουμε στους 180°C για 5 λεπτά και στους 170°C για άλλα 25-30 λεπτά περίπου.

Προϊόντα σε Χρήση
Sol

Sol

Extra Moist Plain Cake

Extra Moist Plain Cake