Ψωμί Πετρόμυλου Rustikal
ΥΛΙΚΑ
1kg (20%) RUSTIKAL
500gr (10%) Πιτιρούχο Αλεύρι
500gr (10%) Αλεύρι Δυνατό 70%
3kg (60%) Αλεύρι Κίτρινο Χοντρό
120gr (2,4%) Μαγιά
3,3kg (66%) Νερό
0,15-0,2kg (3-4%) Πάστα Προζυμιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ζυμωτήριο για 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6 λεπτά στην γρήγορη.
Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 30-45 λεπτά. Έπειτα πλάθουμε σε σχήμα της αρεσκείας μας και τοποθετούμε σε τελάρο.
Αναποδογυρίζουμε τα ψωμάκια μετά από 10 λεπτά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210°C, με ατμό.
Χρόνος ψησίματος: ανάλογα με το βάρος.
Προϊόντα σε Χρήση