Οκτάσπορη Τυρόπιτα Κουρού
ΥΛΙΚΑ
200gr (16,7%) ΟΚΤΑΣΠΟΡΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ
1kg (83,3%) Αλεύρι Σίτου 70%
40gr (3,3%) Ζάχαρη
20gr (1,7%) Αλάτι
500gr (41,7%) IDEALE CAKE
500gr (41,7%) Στραγγιστό Γιαούρτι
200gr (16,7%) Αυγά
40gr (3,3%) BAKING POWDER
20gr (1,7%) LEZYM
Γέμιση
300gr Βechamix
750gr Νερό ή Γάλα
1κγ Ανθότυρο
1κγ Φέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ζυμωτήριο για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6 λεπτά στην γρήγορη.
Πλάθουμε μπαλάκια για ατομικη τυροπιτα 120γρ και τα ανοίγουμε
Τοποθετούμε τη γέμιση της αρεσκείας μας.
Στοφάρουμε για 15 – 20 λεπτά.
Προθερμένουμε τον φούρνο στους 200°C. Ψήνουμε για περίπου 20 – 25 λεπτά.
Προϊόντα σε Χρήση