Μακαρόν
ΥΛΙΚΑ
1000γρ ISA MACARON
200γρ Νερό (50ο C)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στη χαμηλή ταχύτητα για 4 λεπτά με το σύρμα. Προσθέτουμε την επιθυμητή ποσότητα σε χρώμα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για άλλα 4′ λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Τοποθετούμε το μίγμα σε κορνέ (10-14mm). Κόβουμε σε Silpat®. Τα αφήνουμε για 20’ σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και μετά ψήνουμε.
ΑΕΡΟΘΕΡΜΟΣ: στους 140°C για 14-15 λεπτά.
ΤΑΜΠΑΝΙ: στους 160°C για 20-21 λεπτά.
Προϊόντα σε Χρήση