Original American Cake Σοκολάτα

Original American Cake Σοκολάτα

Original American Cake Σοκολάτα

ΥΛΙΚΑ

1kg ORIGINAL AMERICAN ΣΟΚΟΛΑΤΑ
370gr Αυγά
350gr SOL Ηλιέλαιο
216gr Νερό

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί για 5 λεπτά με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

Ψήνουμε στους 170-175°C για 35-40 λεπτά περίπου.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ MUFFINS & CUP-CAKES

Η ίδια συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή Muffins & Cup Cakes.

Στην περίπτωση αυτή, ψήνουμε τα Muffins στους 180°C για 5 λεπτά και για άλλα 15 λεπτά στους 170°C.

Για τα Cup Cakes, ψήνουμε στους 150°C για 15-20 λεπτά περίπου.

Προϊόντα σε Χρήση
Original American Σοκολάτα

Original American Σοκολάτα

Sol

Sol