Οκτάσπορο με Ζέα Ψωμί Σίκαλης
ΥΛΙΚΑ
5kg (50%) ΟΚΤΑΣΠΟΡΟ ΜΕ ΖΕΑ
5kg (50%) Αλεύρι Σίκαλης
250gr (2,5%) DIA PASTEN MALZAUER
150gr (1,5%) Μαγιά
6,50 – 7,00kg (65-70%) Νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ζυμωτήριο για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6 λεπτά στην γρήγορη.
Θερμοκρασία ζύμης στους 26- 27°C.
Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 20 λεπτά. Έπειτα κόβουμε σε κομμάτια 350gr.
Προθερμένουμε τον φούρνο στους 210°C με ατμό. Ψήνουμε για 30-35 λεπτά με λίγο ατμό. Στα τελευταία 5 λεπτά ανοίγουμε τα τάμπερ.
Προϊόντα σε Χρήση