Extra Moist Cake Σοκολάτα
ΥΛΙΚΑ
1kg EXTRA MOIST CHOCO CAKE
345gr Αυγά
310gr SOL
415gr Νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί για 5 λεπτά με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Ψήνουμε στους 175°C για 35-40 λεπτά περίπου.
Tip: Η ίδια συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή Muffins. Στην περίπτωση αυτή, ψήνουμε στους 180°C για 5 λεπτά και στους 170°C για άλλα 25-30 λεπτά περίπου.
Προϊόντα σε Χρήση