Extra Moist Cake Σοκολάτα

Extra Moist Cake Σοκολάτα

Extra Moist Cake Σοκολάτα

ΥΛΙΚΑ

1kg EXTRA MOIST CHOCO CAKE
345gr Αυγά
310gr SOL
415gr Νερό

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί για 5 λεπτά με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

Ψήνουμε στους 175°C για 35-40 λεπτά περίπου.

Tip: Η ίδια συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή Muffins. Στην περίπτωση αυτή, ψήνουμε στους 180°C για 5 λεπτά και στους 170°C για άλλα 25-30 λεπτά περίπου.

Προϊόντα σε Χρήση
Sol

Sol

Extra Moist Chocolate Cake

Extra Moist Chocolate Cake